ЛИФТ КОМ ЕООД
Асансьорен сервиз
Аудио и видеодомофонни системи
Видеонаблюдение и Охранителни системи
Контрол на достъпа с турникети, бариери, боларди
17 Юли 2024г. (Сряда)
Асансьорни уредби - Фирмата предлага ремонт и сервизно обслужване на асансьорни уредби, инвалидни рампи и повдигателни съоръжения.

Контрол на достъпа - изграждаме системи за контрол на достъпа на врати, турникети, бариери, боларди и системи за контрол, управление и мониторинг в хотели и хостели, архивни и сървърни помещения.

Сигурност - Системи за охрана със сигнално охранителна техника и видеонаблюдение в офиси, магазини, хотели, складове, домове.
Системи за периметрова охрана на складове, къщи, имоти.

Видеонаблюдение - Изграждаме системи за видеонаблюдение с възможност за отдалечен мониторинг на всякакви видове сгради, помещения и съоръжения.

Пожароизвестяване - Предлагаме изграждане на системи за пожароизвестяване на промишлени и офис сгради, архивни и сървърни помещения, складове и работилници, кухненски помещения, ресторанти, механи, винарски изби и много други обекти с възможност за възникване на пожар.

Оповестителни и озвучителни системи - Изграждаме системи за оповестяване при пожар, заметресения, наводнения и озвучаване на промишлени, офис сгради и хотели.

Аудио и видеодомофонни системи - Предлагаме изграждане на качествени и надеждни аудио и видеодомофонни системи за частни домове, жилищни кооперации и офиси.