25 ¬торник
2019г.
ёни
Ћ»‘“  ќћ ≈ќќƒ
јсансьорен сервиз
јудио и видеодомофонни системи
¬идеонаблюдение и ќхранителни системи
 онтрол на достъпа с турникети, бариери, боларди
Ќачини на плащане
 онтакти за връзка с нас
»стори€ на фирмата
ѕредлагани услуги
ѕредлагани продукти
јсансьорни уредби - ‘ирмата предлага ремонт и сервизно обслужване на асансьорни уредби, инвалидни рампи и повдигателни съоръжени€.

 онтрол на достъпа - изграждаме системи за контрол на достъпа на врати, турникети, бариери, боларди и системи за контрол, управление и мониторинг в хотели и хостели, архивни и сървърни помещени€.

—игурност - —истеми за охрана със сигнално охранителна техника и видеонаблюдение в офиси, магазини, хотели, складове, домове.
—истеми за периметрова охрана на складове, къщи, имоти.

¬идеонаблюдение - »зграждаме системи за видеонаблюдение с възможност за отдалечен мониторинг на вс€какви видове сгради, помещени€ и съоръжени€.

ѕожароизвест€ване - ѕредлагаме изграждане на системи за пожароизвест€ване на промишлени и офис сгради, архивни и сървърни помещени€, складове и работилници, кухненски помещени€, ресторанти, механи, винарски изби и много други обекти с възможност за възникване на пожар.

ќповестителни и озвучителни системи - »зграждаме системи за оповест€ване при пожар, заметресени€, наводнени€ и озвучаване на промишлени, офис сгради и хотели.

јудио и видеодомофонни системи - ѕредлагаме изграждане на качествени и надеждни аудио и видеодомофонни системи за частни домове, жилищни кооперации и офиси.